Aanmeldformulier teruggaaf BTW Zonnepanelen

BTW zonnepanelen


U wilt graag gebruik wilt maken van de BTW terugvraagservice Zonnepanelen van VDB Administratie. Om uw BTW bedrag over de investering terug te vorderen zullen wij u als ondernemer moeten inschrijven bij de belastingdienst en uw BTW-aangiften voor dit jaar verzorgen. Bij deze inschrijving doen wij ook het verzoek aan de Belastingdienst om u vanaf het jaar dat volgt op het jaar waarin u uw zonnepanelen heeft aangeschaft vrij te stellen van administratieve verplichtingen. Dit houdt in dat alleen in het jaar van de aanschaf van de zonnepanelen BTW aangiften ingediend hoeven te worden en daarna niet meer.

Om de inschrijving voor u te kunnen regelen, ontvangen wij graag onderstaande gegevens (let op onderstaande persoonsgegevens moeten overeenkomen met de persoonsgegevens op uw energiecontract):

 

Nadat wij de inschrijving voor u geregeld hebben ontvangt u twee brieven van de belastingdienst met een inlognaam en een wachtwoord. Wilt u zo vriendelijk zijn om deze gegevens (inlognaam en wachtwoord) bij ontvangst per e-mail aan ons door te geven: info@vdbadm.nl

 

Het kan voorkomen dat de belastingdienst de eerste btw-aangifte per post verstuurd. Deze ontvangen wij dan graag inclusief antwoordenveloppe op onderstaand adres:

 

VDB Administratie

t.a.v. Gert van de Belt

Celsiusstraat 8

7701 BW Dedemsvaart

 

In het kort komt het er op neer dat wij graag van alle brieven die u van de belastingdienst over de btw van uw zonnepanelen krijgt een kopie willen ontvangen zodat wij waar nodig actie kunnen ondernemen. Ook ontvangen wij graag van u een bericht zodra u de teruggave van de Belastingdienst heeft ontvangen.

 

Let op: Voor de teruggaaf zijn wij de factuur van uw zonnepaneleninstallatie nodig. Wilt u deze ook mailen naar: info@vdbadm.nl

 

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.