Particuliere belastingaangiften

Voor veel mensen is de jaarlijkse belastingaangifte toch altijd weer lastig of ze laten het gewoonweg liever doen door iemand die daar verstand van heeft. VDB administratie kan u daarbij zeer deskundig van dienst zijn.

 

Wij kunnen snel en efficiënt werken doordat wij in de meeste gevallen bij onze klanten thuis (binnen een straal van 15 km van Dedemsvaart) de belastingaangiftes invullen. Alle informatie is dan voorhanden. Dit in tegenstelling tot veel accountants- en administratiekantoren waar u als klant zelf uw spullen naar toe moet brengen. Bovendien zijn de tarieven die daarvoor gehanteerd worden vaak beduidend hoger dan de tarieven die wij hanteren.

 

Neem daarom snel contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

 

Onze voordelen nog even op een rij:

- Deskundig en betrouwbaar

- Wij komen bij u aan huis (binnen een straal van 15 kilometer van Dedemsvaart)

- Voordelig

- Uitstekende nazorg 

- Zeer ruime ervaring

 

Na het maken van een afspraak sturen wij u graag een checklist voor de gegevens die wij nodig zijn voor het doen van uw aangifte.

 

Tarieven particuliere aangiften

Tarieven (inclusief BTW) particuliere aangiften (wij maken geen onderscheid tussen een aangifte voor iemand alleen of een aangifte van partners)

- Standaard particuliere aangifte *

- T-biljet studenten/jongeren met laag inkomen

- Aanvragen/wijzigen toeslagen

- Middelingsverzoek inkomens 3 jaren

- Behandelen bezwaarschrift voor particulieren (op offertebasis)

 

- Fiscaal serviceabonnement (jaarlijkse verzorging van aangifte, toeslagen aanvragen/wijzigen en vraagbaak belastingtechnische vragen)

€ 75,00 per aangifte

€ 50,00 per aangifte

€ 60,00 per aanvraag/wijziging

€ 95,00 per verzoek

€ 50,00 per uur

 

€ 125,00 per jaar


* voor complexe en arbeidsintensieve aangiften kan een toeslag gelden bovenop het standaard tarief. U moet hierbij denken aan: aan- en/of verkoop van uw eigen woning, echtscheidingssituaties, resultaat uit overige werkzaamheden of andere bijzondere situaties.